• Imprimeix

Estadístiques d'indemnitzacions als expresos

En aquesta pàgina trobareu les dades estadístiques corresponents a la gestió de les indemnitzacions a les persones privades de llibertat per motius polítics incloses en els supòsits previstos a la Llei 46/1977, de 15 d’octubre, d’amnistia, i excloses dels beneficis de la disposició addicional divuitena dels pressupostos generals de l’Estat per als períodes 1990 i 1992. Aquestes estadístiques són interactives i, per tant, podeu seccionar la mostra clicant qualsevol element.

A la banda esquerra hi ha els filtres temporals i geogràfics. Aquests filtres s’apliquen sobre tots els elements de la pàgina i són acumulatius (podeu seleccionar més d’un filtre alhora). Per eliminar un filtre actiu, cal que torneu a pitjar l’opció activada, o bé, torneu a carregar la pàgina per esborrar tots els filtres actius.

Les gràfiques centrals corresponen a les dades personals de les persones afectades per la privació de llibertat i de les persones sol·licitants. Aquestes gràfiques permeten seccionar la mostra obtinguda amb els filtres descrits més amunt i són excloents entre si (no acumulatives).

A la dreta trobareu dos comptadors que responen als filtres i les seccions marcades, així com el detall de les sol·licituds presentades i resoltes, classificades pel municipi de residència. Com a la resta de la pàgina, si marqueu qualsevol dels municipis, les gràfiques us detallaran les dades personals de les persones residents.

Finalment, al peu de les gràfiques hi ha la icona que us permet ampliar la visualització de les estadístiques a tota pantalla.

Per complir amb el secret estadístic no es visualitzen les poblacions amb un nombre de sol·licituds inferior a 5.