• Imprimeix

Publicacions del Centre d'Història Contemporània de Catalunya

Col·lecció dirigida pel CHCC, iniciada l’any 2009, que té com objectiu l’edició i difusió de noves línies de recerca sobre la Història de Catalunya.


Informació relacionada

 Col·lecció dirigida pel CHCC i amb la generalitat de Catalunya: el número 4, el Departament de la Vicepresidència; els números 5 i 6, el Departament de la Presidència, i el número 7 el Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència 

Informació relacionada

Aquest llibre és un recull de textos (cartes escrits, discursos, manifestos, declaracions...) del President Francesc Macià del període 1907-1931. L’any 1907 correspon al moment en que accepta formar part de la candidatura de Solidaritat Catalana i abandona forçat l’exèrcit. La segona data, el 1931, és el del triomf de Macià a les eleccions que el portaran a la proclamació de l’Estat català i finalment a la presidència provisional de la renovada Generalitat de Catalunya.

Llibre editat per la Generalitat de Catalunya, l’any 2010.

Aquest llibre recull les ponències de la taula rodona que es va organitzar per donar a conèixer les darreres investigacions històriques sobre aquests esdeveniments i sobre el context sociopolític de les primeres dècades del segle XX.

Informació relacionada

El "Quadern d’Història" del Centre d’Història Contemporània de Catalunya va aparèixer mensualment l’últim dissabte de cada mes amb el diari AVUI entre els anys 2001 i 2005.

Tots els números

Des de la seva creació, el CHCC ha ajudat a la publicació d'obres d'història contemporània de Catalunya, amb una extensa relació de temàtiques diverses.

Informació relacionada