• Imprimeix

'La Guerra Civil al territori. Lleida, Tarragona i Girona'

El novè volum de la col·lecció Referents recull les conferències que el Memorial Democràtic va organitzar a Lleida, Tarragona i Girona al voltant de la Guerra Civil al territori, les conseqüències del conflicte i l’acció del Govern de Catalunya en aquell context.

El llibre comprèn l'estudi, des de diferents angles, de l'acció política i econòmica que va dur terme l'executiu de la Generalitat de Catalunya durant la guerra civil (1936-1939).

El volum ha estat editat pels historiadors i tècnics del Memorial Democràtic Oriol Dueñas i Josep Lluís Martín i Berbois. Recull les ponències de Joan Sagués, Josep Rubió, Pol Galitó, Antonieta Jarne, Jaume Barrull, Manuel Lladonosa, Alberto Velasco, Carmen Berlabé, Jordi Piqué, Ramon Arnabat, Josep Sánchez Cervelló, Montserrat Duch, Joan Maria Thomas, Jaume Massó, David Tormo, Josep Clara, Joaquim Nadal, David Garcia Aliaga, Jordi Gaitx, Gemma Domènech i Enric Pujol.

La Guerra Civil al territori

Conscients que cada territori té la seva pròpia història vinculada a la Guerra Civil, durant el 2017 es van organitzar tres jornades a tres capitals catalanes per tractar l’enfrontament  des de el context econòmic, social polític diferenciat de Lleida,Girona i Tarragona. Hi van participar els principals especialistes en la matèria, i les seves aportacions han estat recollides en aquest volum de la col·lecció Afers.

EditorGeneralitat de Catalunya
ISBN/ISSN978-84-393-9651-a
Pàgines562
Dades tècniques3010-2017
On i com obtenir-loEls llibres publicats pel Memorial Democràtic tenen distribució comercial i es poden adquirir a la Llibreria en línia de la Generalitat, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat i a la vostra llibreria habitual
Any2017
Preu25 €
'La Guerra Civil al territori. Lleida, Tarragona i Girona'