• Imprimeix

'Elna, la maternitat'

“La meva mare em va donar la vida i l’Elisabeth Eidenbenz, l’esperança en el gènere humà.”
Sergi Barba

Elna, la maternitat, és el primer llibre de la col·lecció 'Memòria dibuixada'. Es tracta d’un conte escrit per Roser Ros i il·lustrat per Jordi Vila-Delclòs.

Ben aviat en Joan tindrà una germana que durà per nom Elna, un nom carregat d’història, una història que va caure en l’oblit i que els seus pares, en Ramon i la Irene, tractaran de transmetre-li durant una excursió.
Aquesta sortida ens brinda una bona ocasió per travessar les portes del vell castell d’en Bardou, a Elna, i impregnar-nos de les vivències que es van produir allà durant la primera meitat del segle passat.

Col·lecció 'Memòria dibuixada'
El Memorial Democràtic ha creat una nova col·lecció literària especialitzada en llibres il·lustrats i memòria històrica. Hi trobareu històries plenes de valors humans, històries de persones que van viure situacions extremes. Amb aquestes memòries volem reconèixer la valentia i l’esforç dels seus protagonistes i, alhora, transmetre aquests valors humans a les generacions presents i futures perquè puguin conèixer, reflexionar i aprendre.

Totes aquestes memòries, a més a més, deliciosament dibuixades, ens permetran endinsar-nos en aquest art de la il·lustració.

Autor/sRoser Ros i Jordi Vila-Delclòs
EditorMemorial Democràtic
ISBN/ISSN978-84-393-9662-8
Pàgines41
On i com obtenir-loA la Llibreria de la Generalitat
Any2018
Preu15 €
'Elna, la maternitat'

Llibreria de la Generalitat