• Imprimeix

Pssst... Passa-ho. La lluita per la democràcia a Catalunya (1939-1975)

L’exposició fa un repàs de la lluita antifranquista mitjançant els fulls volants produïts per tota mena d’organitzacions i militants antifranquistes.

Títol: “Pssst... Passa-ho. La lluita per la democràcia a Catalunya (1939–1975)”

Sinopsi: L’exposició fa un recorregut per l’activitat clandestina dels homes i de les dones que des de diferents perspectives i diverses dinàmiques es van oposar a la dictadura franquista. S’inicia amb la finalització de la Guerra Civil i arriba fins a la mort de Franco, tot i que aquest fet no significa ni la desaparició immediata de la dictadura ni l’abandonament de la clandestinitat per part dels opositors.

L’exposició fa un repàs de la lluita antifranquista mitjançant els fulls volants produïts per tota mena d’organitzacions i militants antifranquistes. L’exposició —comissariada pels historiadors Antoni Segura i José Manuel Rúa— l’organitza el Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) de la Universitat de Barcelona i la produeix el Memorial Democràtic de la Generalitat.

Imatge: Facilitem imatges per a adaptar a la vostra ubicació.

Format (petit, mitjà o gran): petit.

Passa-ho. La lluita per la democràcia a Catalunya

Necessitats de l’espai expositiu

  • Metres quadrats: 30 metres quadrats
  • Punts de llum: recomanable un per a cada element expositiu
  • Audiovisuals: no

Elements dels quals està formada l’exposició (mida i pes): L’exposició es compon de 12 roll-ups de 2 m d’alçada i 1,20 d’amplada.

Tipus d’embalatge: Cada roll up en una funda i en cada caixa 4 fundes
Tipus de transport: cotxe.

Manual de muntatge: no

Adaptació de contingut, logos, etc.: En els materials de difusió de l’exposició caldrà incloure sempre el logotip del Memorial Democràtic.

Assegurança: No

Catàleg: no.

Material per a difusió: no hi ha model. Cada municipi se l’ha de confeccionar.

Dossier d’activitats educatives: no.