• Imprimeix

Temps de memoria

Què és ‘Temps de memòria?

És un audiovisual produït pel Memorial Democràtic i dirigit pel realitzador Lluís Danés que es va portar a terme a finals de 2013. El vídeo té una durada de 18’ i està subtitulat en 4 llengües: català, castellà, anglès, francès.

Quin és el seu objectiu?

L’objectiu principal de ‘Temps de memòria’ és difondre al gran públic la missió del Memorial Democràtic, les seves funcions i el període històric que engloba. També té coma objectiu mostrar el patrimoni democràtic, material i immaterial, de Catalunya.

‘Temps de memòria’ no és un audiovisual plantejat com un documental històric o como un vídeo explicatiu. És un documental d’autor, que apel·la directament les emocions i sensacions de l’espectador.

A qui es dirigeix?

El vídeo es dirigeix la gran públic. S’ha tingut en compte, a més, el públic jove i els estudiants, els testimonis, entitats i espais de memòria i el públic d’àmbit internacional.

Qui són els seus protagonistes?

Els protagonistes del vídeo són els testimonis, les entitats de memòria i els representants de la societat civil.
‘Temps de memòria’ ha comptat, també, amb la col·laboració desinteressada de personalitats de primer nivell de l’àmbit artístic, cultural, esportiu i dels mitjans de comunicació de Catalunya, que amb la seva participació