• Imprimeix

Dues noves publicacions amb aportacions de més de 30 especialistes en Guerra Civil

La col·lecció Referents de la Generalitat de Catalunya edita 'A 80 anys del cop d’estat de Franco' i 'La Guerra Civil al territori. Lleida, Tarragona i Girona'

09/02/2018 13:02
A 80 anys del cop d’estat de Franco
La Guerra Civil al territori. Lleida, Tarragona i Girona

A 80 anys del cop d’estat de Franco és el vuitè volum de la Col·lecció Referents, i comprèn l'estudi, des de diferents angles, de l'acció política i econòmica que va dur terme l'executiu de la Generalitat de Catalunya durant la guerra civil (1936-1939).

La Guerra Civil al territori. Lleida, Tarragona i Girona és el novè llibre editat per Referents. Ofereix al lector les conferències que el Memorial Democràtic va organitzar a Lleida, Tarragona i Girona al voltant de la Guerra Civil i les conseqüències del conflicte en el territori.

Tots dos llibres han estat editat pels doctors en Història i tècnics del Memorial Democràtic Oriol Dueñas i Josep Lluís Martín i Berbois. Recullen, per primera vegada en més de 20 anys, les aportacions de més de trenta especialistes, i aporten una anàlisi profunda i rigorosa i actualitzada, tant de l’acció del Govern català com de les causes i conseqüències de la Guerra Civil des de la perspectiva del territori.