• Imprimeix

‘Vermell, la sangre de la vida’

Casa Amèrica de Catalunya i l’Editorial Usbook organitzen la presentació de la novel·la al Memorial Democràtic

 

Quan

Data17.01.2019 - 17.01.2019

Afegeix al calendari de Google
Presentació de llibre: ‘Vermell. La sangre de la vida’ (Argentina)

Dijous, 17 de gener, tindrà lloc la presentació de la novel·la ‘Vermell, la sangre de la vida’ d’Ariel Germán Vila a la seu del Memorial Democràtic.

‘Vermell, la sangre de la vida’ narra la història d’un silenci que pugna per ser desvelat. Secrets guardats durant generacions, sensacions transferides inconscientment i sorolls atàvics que remeten a altres temps, altres olors i altres sons i que són descoberts per Pau, el protagonista, un argentí fill i net de l’exili republicà.

Hi participaran Anna Miñarro, psicoanalista i experta en traumes intergenaracionals; Marta Nin, sotsdirectora de Casa Amèrica de Catalunya i Ariel Germán Vila, autor. L’acte es clourà amb la intervenció musical de Marisa Gerardi (veu) i Fletcher Anderson (guitarra), que interpretaran ‘El rossinyol’ i ‘L’emigrant’.

Ariel Germán Vila (Córdoba, Argentina, 1973) és historiador, músic i docent amb arrels familiars a Catalunya. Es va llicenciar en Història a la UB (Universitat de Barcelona) i ha treballat com a historiador, antropòleg, músic i docent d'educació musical entre Argentina, Alemanya i Catalunya.

On

Memorial Democràtic

Peu de la Creu, 4

Barcelona