• Imprimeix

'Montserrat Roig, cronista d'un temps i d'un país'

La mostra sobre l’escriptora, a Artesa de Segre aquest setembre

 

Quan

Data04.09.2017 - 20.10.2017

Afegeix al calendari de Google
Montserrat Roig, cronista d'un temps i d'un país

“Montserrat Roig, cronista d'un temps i d'un país” proposa un repàs de la trajectòria professional i personal de l’escriptora i periodista.

Els àmbits de l’exposició son “Infància i franquisme”, “Feminisme”, “Catalanisme popular”, “Compromís social”, “Compromís amb les esquerres”, “L’escriptora”, “La periodista”, “L’afició del teatre” i “Denúncia dels horrors del nazisme”.

La vintena de fotografies que mostra són de Pilar Aymerich, l’arxiu familiar Sempere Roig i el fons Montserrat Roig de l’Arxiu Nacional de Catalunya. Els textos són fragments de peces periodístiques i literàries de l’escriptora i periodista.

L’exposició és una producció del Memorial Democràtic i l’Associació de Dones Periodistes.

Activitats paral·leles

El Club de Lectura de la Biblioteca Joan Maluquer proposa la lectura de "Digues que m'estimes encara que sigui mentida" i una trobada el 18 d'octubre a les 20.00 hores a la biblioteca per comentar el llibre.

Divendres, 6 d’octubre, tindrà lloc un recital amb fragments de textos de Montserrat Roig acompanyats de música sota el nom "Escoltem: Montserrat Roig”. Serà a les 20 h a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

Horaris

De dilluns a divendres, de 16 h a 20 h. Dimarts al matí, d’11 h a 13 h

Preus

Accés lliure

Organitza

Memorial Democràtic i Associació de Dones Periodistes amb el suport de l'Ajuntament d'Artesa de Segre

On

Biblioteca Joan Maluquer i Viladot

València, 1

Artesa de Segre