• Imprimeix

‘Menazka’ (La cassola)

El documental de David Serrano sobre la vida del supervivent de l’Holocaust Isaac Borojovich, al FCJB

 

Quan

La 18a edició del Festival de Cinema Jueu de Barcelona (FCJB) tindrà lloc del 20 de setembre a l’1 d’octubre a la Filmoteca de Catalunya. 

El 23 de setembre es presentarà Menazka (La cassola). El documental proposa un recorregut pels records d’Isaac Borojovich, supervivent del camp d’extermini nazi de Bergen Belsen. Coincidint amb la celebració dels 70 anys de l’alliberament del camp, Camino, una adolescent catalana, va acompanyar l’Isaac en la seva tornada al camp per descobrir i entendre què va passar allà.

L’ha dirigit David Serrano, doctor en Filologia catalana expert en literatura concentracionària, amb guió d’Anibal Salazar i del mateix director. El documental ha guanyat el primer premi al Punta del Este Jewish Film Festival 2016.

Tant a la taula de presentació del documental com al debat posterior a la projecció, hi participaran el protagonista del film, Isaac Borojovich; el director, David Serrano; el director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas, i el director adjunt de la Filmoteca de Catalunya, Octavi Martí.

On

Filmoteca de Catalunya - Sala Laya

Plaça de Salvador Seguí, 1

Barcelona