• Imprimeix

‘Cançons de resistència’

Marina Rossell presenta un disc amb cançons emblemàtiques de moments històrics on la societat civil ha mostrat la seva indignació

 

Quan

Divendres, 15 d’abril, la cantautora Marina Rossell presentarà el seu nou disc, ‘Cançons de la resistència’ en el festival Strenes de Girona.

Dimecres, 13 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc una conversa oberta a la participació del públic entre l’artista i el director del Museu Memorial de l’Exili, Jordi Font, a la Llibreria 22. La conversa serà oberta al públic i gratuïta.

En un context de crisi i rebel·lió com l’actual, Rossell vol recordar que al llarg de la història hi ha hagut molts moments en els quals la societat civil ha mostrat la seva indignació. El seu treball recull cançons emblemàtiques com Bella Ciao, Lili Marlen o Morir a Ravensbrük, entre d’altres.

Festival Strenes
Strenes és un festival on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics i espectacles. També és l’espai escènic on sovint inicien o finalitzen les seves gires. Té com a objectiu fer possible que el públic visqui les estrenes musicals de la temporada.

On

Teatre Municipal de Girona

Plaça del Vi, 1

Girona