• Imprimeix

‘Les set caixes’

L’escriptora Dory Sontheimer presenta al Memorial Democràtic el documental sobre la història de la seva família i dels jueus refugiats a Espanya

 

Quan

Data15.02.2018 - 15.02.2018

Afegeix al calendari de Google
‘Les set caixes’

El Memorial Democràtic acull la presentació del documental i el projecta el 15 de febrer, a les 19 h. Hi participaran Dory Sontheimer i el director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas.

Després de morir la seva mare, la Dory Sontheimer va fer una troballa sorprenent que li canviaria la vida. A un armari de casa seva hi havia set caixes amb fotografies, cartes, passaports i altres documents que li revelaren la identitat jueva i la dramàtica història de la seva família, víctima de la persecució i matança de jueus perpetrada pel règim nazi.

Després d’aquesta descoberta va decidir escriure un llibre on explica la vida de la seva família en el context dels jueus refugiats a Espanya.

El documental

Quatre anys després ens arriba un documental que retrata la història de la Dory i de la seva família, repartida per tot el món. Posa en imatges a una història peculiar, sorprenent i emotiva. Acompanyats per historiadors, escriptors, periodistes i persones anònimes, ens proposa un viatge físic i emocional per Catalunya, França, Alemanya, Estats Units, Canadà, Anglaterra, República Txeca, Israel i Argentina.

Horaris

19 h

Preus

Accés lliure

Organitza

Memorial Democràtic

On

Memorial Democràtic

Peu de la Creu, 4

Barcelona