• Imprimeix

Jornada de portes obertes i visita guiada al MUME

S’ofereix als particulars, de forma gratuïta, el darrer diumenge de cada mes, de 10 h a 14h. A les 11 h hi ha una visita guiada gratuïta

 

Quan

Data30.12.2018 - 30.12.2018

Afegeix al calendari de Google

Places limitades

Cal fer la reserva per correu electrònic o telèfon amb 15 dies d’antelació. En el cas que no hi hagi un mínim de 10 persones inscrites, la visita s’ajornarà el mes següent.

Podeu fer la reserva prèvia al MUME, tel. 972 556 533 (info@museuexili.cat)

MUME

El darrer diumenge de cada mes el MUME obre les portes al seu públic oferint l'entrada gratuïta de 10 a 14 h. El MUME, a més, ofereix una visita guiada gratuïta per a particulars l’últim diumenge de cada mes a les 11 h.

La visita guiada al museu s’inicia fent referència a la dimensió universal del fenomen de l’exili. Tot seguit, s’explica l’exili de 1939. D’una banda, es fixa l’atenció en les seves causes i, de l’altra, s’aborda la complexitat del laberint en el qual van entrar milers de refugiats quan van traspassar la frontera.

La veu dels testimonis, amb les seves trajectòries personals i les seves vivències, juntament amb l’exposició permanent del museu, fan que la visita sigui una experiència d’un gran impacte emocional. Ajuda a prendre consciència de la importància dels fets i a entendre els paral·lelismes amb situacions similars contemporànies.

On

Museu Memorial de l'Exili (MUME)

Major, 43-47

La Jonquera