• Imprimeix

‘Escriure el dolor’

Plàcid Garcia-Planas participa en els actes commemoratius en record dels bombardeigs a la Garriga amb una xerrada

 

Quan

Zabi, travesti afganès, entrevistat per Garcia-Planas dos anys abans de ser assassinat a Kabul. © Fotografia: Guillermo Cervera

Plàcid Garcia-Planas oferirà divendres, 17 de febrer, a les 20 hores, la xerrada “Escriure el dolor” a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga. El director del Memorial Democràtic i excorresponsal de guerra de La Vanguardia parlarà del repte d’afrontar, des d’un punt de vista escrit i fotogràfic, el dolor dels altres. Plàcid Garcia-Planas incidirà especialment en el cas de les dones i les persones transsexuals en contextos de guerra. La presentació anirà a càrrec del regidor de Cultura, Patrimoni, Turisme i Participació de l’Ajuntament de la Garriga, Albert Benzekry.

Aquesta activitat té lloc en el marc de complet programa d'activitats que s’estan duent a terme aquests dies al municipi per recordar els bombardeigs del 39. Moltes de les propostes estableixen paral·lelismes entre aquells fets dramàtics i els que s'esdevenen avui dia a molts llocs del món. A més d'interessants, són propostes gratuïtes i per a tots els públics.

Horaris

20 h.

Preus

Activitat gratuïta

Organitza

Ajuntament de La Garriga, Centre de visitants La Garriga, Memòria per la pau, Mayors for Peace i la Garriga Solidària, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

On

Biblioteca Núria Albó

Carrer del Centre, 49

La Garriga