• Imprimeix

Homenatge al Camp de la Bota

En record dels més de 1.700 afusellats entre 1939 i 1952

 

Quan

Entre 1939 i 1952, la dictadura franquista executà a Barcelona prop de 1.717 persones. La majoria d’elles foren afusellades al Camp de la Bota, on actualment s’hi troben les instal·lacions del Fòrum de les Cultures.

El Memorial Democràtic i l’Ajuntament de Barcelona han organitzat, amb la col·laboració de l’Associació Pro-Memòria als Immolats de Catalunya, un homenatge en record de les víctimes republicanes afusellades en aquest indret.

L’acte tindrà lloc al peu del monument Fraternitat (plaça del Fòrum). Intervindran el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, el primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, el president de l’Associació Pro-Memòria als Immolats de Catalunya, Pere Fortuny; el director del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, Plàcid Garcia-Planas i el comissionat de Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes.

Horaris

12 h

Preus

Activitat gratuïta

Organitza

Memorial Democràtic i Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació Pro-Memòria als Immolats per la Llibertat de Catalunya.

On

Monument Fraternitat

Fòrum de les Cultures

Barcelona